O nama

Stomatološku polikliniku Radionov u centru grada Zagreba čini stručan tim doktora kako bi se postigla što bolja komunikacija, suradnja i odnos s pacijentima. Cilj nam je pružiti vrhunsku stomatološku uslugu, osjećaj povjerenja i sigurnosti.

Stomatološka ordinacija

U Radionov centru dentalne medicine nalaze se 4 vrhunsko opremljene stomatološke ordinacije koje su opremljene vrhunskom dentalnom tehnologijom.

U sklopu stomatološke ordinacije može se pronaći rendgen za detaljnu dijagnostiku zuba i koštanih struktura kao i za pravovremeno otkrivanje bilo kakvih dentalnih poteškoća, intraoralna digitalna kamera, visoko modernizirani sustavi za praćenje terapije te vrhunsko kontrolirani načini sterilizacije svih dentalnih pomagala korištenih na pacijentima.

Gdje se nalazimo?

Radionov centar dentalne medicine smješten je u centru grada Zagreba. lako je dostupan bez obzira na koji način dolazite. Nalazimo se u neposrednoj blizini Kvaternikovog Trga na adresi Vlaška 125 na drugom katu. Prepoznatljiv logo, vidljiv s ceste, olakšat će vam pronalazak našeg centra i ulaska u zgradu.

U polikliniku možete doći tramvajem ( br. 12, 11, 4, 7, 5) ili automobilom koji možete parkirati u podzemnoj garaži na samom Kvaternikovom trgu.

Kontakt

Što kažu naši pacijenti ?

Tople preporuke za Polikliniku Radionov! Vrlo stručan i nadasve ljubazan i individualan pristup pacijentu. Potpuna pažnja i vrijeme je bilo posvećeno meni i mojoj kćeri. Sve pohvale timu.

T.C

Doktor je vrlo ljubazan i stručan. Tijekom cijeloga pregleda mi je objašnjavao sve što radi i dao mi puno korisnih savijeta. Sestra je također vrlo ljubazna.

D.J

Sve pohvale za doktora. Moje preporuke! Sestra ljubazna i uvijek na raspolaganju, izvrstan tim!

A.Ž

Pitaj doktora

Pitajte naše doktore sve što Vas zanima vezano uz naše usluge i saznajte preporuke stručnjaka. Obratite nam se.

Pošaljite upit

Usluge

Pokrivamo sve grane stomatologije što uključuje implantologiju, oralnu kirurgiju, protetiku, parodontologiju i opću stomatologiju.

Naše usluge

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.